Microsoft Dynamics CRM Finland

Suomenkielistä tietoa Microsoftin asiakkuudenhallintajärjestelmästä

Integroidut online-markkinoinnin työkalut Microsoft Dynamics CRM:ään

Anvia IT järjesti yhteistyössä Microsoft Oy:n kanssa Markkinoinnin uudet työkalut -tilaisuuden Keilarannassa 26. toukokuuta, jossa esitteltiin ensimmäistä kertaa Suomessa CoreMotives Marketing Suite -tuotelaajennus Microsoft Dynamics CRM:lle. Kyseessä on Windows Azure -pilvialustan päälle rakennettu palvelu, joka tuo niin sähköpostikampanjat, web-kävijäseurannan, web-lomakkeet kuin liidien pisteytyksen suoraan CRM:n käyttöliittymän sisältä hallinoitavaksi, integroiduksia ratkaisuksi.

Toisin kuin monet muut vastaavat markkinoinnin työkalut, CoreMotivesin ratkaisu on alunperin rakennettu vain ja ainoastaan Microsoft Dynamics CRM:n tietomallin päällä toimivaksi. Miksi tällä sitten on merkitystä? Niin kampanjoiden, kohderyhmien kuin kampanjoista syntyvän historian ja palautteiden kirjaamisessa käytetään Dynamics CRM:n vakiotietueita, jolloin data on sekä loogisesti esitettynä käyttöliittymässä että myös hyödynnettävissä CRM-alustan tarjoamien toimintojen kanssa käytettäväksi. Työnkulun säännöt (prosessit), koontinäytöt (dashboards, raportit, tiedon tuonti/vienti ja pelaavat yhteen CoreMotivesin tuotelaajennuksen kanssa, aivan kuin se olisi luonnollinen osa Dynamics CRM:ää.

CoreMotives Marketing Suiten keskeisimpiä etuja erillisratkaisuihin verrattuna on se, että järjestelmä mahdollistaa yhteismitallisen markkinoinnin toimenpiteiden seurannan läpi eri kanavien. Oli kyseessä sitten uutiskirjeen postitus HTML-viestipohjia käyttäen, yhteydenottolomake webissä, kotisivujen kävijäseuranta tai sosiaalisen median kautta jaettujen linkkien klikkaukset, kaikki tämä tieto näkyy CRM-järjestelmässä asiakastietojen yhteydessä, helposti hyödynnettävässä muodossa. Ohessa löyvät aamiaisseminaarin CoreMotives-tuotedemon yhteydessä esitetyt kalvot, joissa käydään läpi online-markkinoinnin toimintojen käytännön hyödyntämismahdollisuudet kuvitteellisen esimerkkiyrityksen näkökulmasta.

Palvelun käyttöönoton kynnys on tehty hyvin matalaksi. CoreMotives Marketing Suite toimii käytännössä minkä tahansa Microsoft Dynamics CRM -version päällä. Niin 3.0 kuin 4.0 ovat yhä tuettuja, lisäksi 2011-tuki on ollut saatavilla heti uuden CRM-version lanseeraamisesta lähtien. Ei ole väliä käytetäänkö CRM:ää omalta palvelimelta (on premise), kumppanin ylläpitämältä alustalta (partner hosted) tai Microsoftin tarjoamasta CRM Online -ympäristöstä, sillä CoreMotivesin sovellus ei vaadi ensimmäistäkään palvelimelle asennettavaa komponenttia. Ratkaisu koostuu CRM:ään tuotavasta mukatuspaketista, joka luo CRM:n tietorakenteeseen tarvittavat uudet entiteetit ja niiden sisällä iFrame-kehyksessä näkyvät ulkoiset käyttöliitymäkomponentit, asennusprosessin hoituessa parhaimmillaan 15 minuutissa.

Windows Azure -pilvialusta (PaaS, platform as a service) on toiminut CoreMotivesin ratkaisun jakelukanavana tuotteen ensimmäisestä versiosta lähtien. Marketing Suite voitti vuonna 2009 Microsoftin startup-yrityksille suunnatun BizSpark-ohjelman järjestämän Azure-kilpailusarjan kunniamaininnalla ”most viable busines model”. Yrityksen kokemuksia Azuren tarjoamista skaalaeduista ja palvelinalustan hallinnoinin helppoudesta voi lukea Microsoftin aiheesta tekemästä case study -dokumentista. Globaalisti yli 300 asiakasyritykselle palveluitaan tarjoava CoreMotives on myös mukana ensimmäisten Azure-käyttäjien joukossa hyödyntämässä ns. geo-aware -reititystä dataliikenteelle, jolloin Azure-palvelut tarjotaan automaattisesti lähinnä käyttäjää sijaitsevasta Microsoftin palvelinkeskuksesta.

Mikäli olet kiinnostunut tietämään lisää sähköisen markkinoinnin työkalujen hyödyntämisestä integroituna osana Microsoft Dynamics CRM -järjestelmää, ota yhteyttä Anviaan crmpalvelu.fi-sivujen kautta.

Mainokset

One response to “Integroidut online-markkinoinnin työkalut Microsoft Dynamics CRM:ään

  1. Paluuviite:Anvia and Microsoft Finland host Dynamics CRM marketing automation seminar

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: