Microsoft Dynamics CRM Finland

Suomenkielistä tietoa Microsoftin asiakkuudenhallintajärjestelmästä

Nokia ja Dynamics CRM samassa taskussa

Kun Nokia ilmoitti viime kuussa käytännössä lopettavansa Symbianin kehittämisen ja tähtäävänsä jatkossa kohti Windows Phone 7 -maailmaa, jäi monelle tietotyöläiselle käteen uudehko älypuhelin vailla toivoa uusista älykkäistä sovelluksista. Varsinkin Suomessa lukemattomat yritykset ovat lukinneet mobiililaitepolitiikkansa tiukasti Nokian tarjoamiin malleihin. Vaikka kyseiset politiikat otettaneenkin useassa paikassa uudelleenarvioitavaksi, eivät jo hankitut Symbian-laitteet kuitenkaan poistu käytöstä ihan hetkessä. iPhone ja Android-luurit toki ovat jo nyt läsnä työpaikalla varjo-IT:n muodossa, eri asia sitten tukevatko yrityksen sovellukset tai IT-osasto näitä epävirallisia alustoja.

Mitä tehdä esimerkiksi uudella Nokia E7 -puhelilmella, joka rautansa puolesta sopii mainiosti työkäyttöön, mutta jonka väistyvälle Symbian-alustalle mobiilikehittäjät eivät enää ole kiinnostuneita tekemään uutta softaa? Yksi hyödyllinen käyttökohde on asiakastietojen hallinta ja hyödyntäminen mobiilisti, Microsoft Dynamics CRM:n avulla. Työkalun tähän tarjoaa Abile DynaMitt mobiili-client, jonka voi ladata ilmaiseksi puhelimeen tästä Ovi Store -linkistä.

Abile DynaMitt mobile client for Microsoft Dynamics CRM and Nokia Symbian

Abile DynaMitt tukee niin uudempaa Symbian^3 käyttöjärjestelmää (N8, E7, C7) kuin myös aiempia Symbian S60 3rd & 5th editioneita (esim. E51 – E55, E71 – E75) vailla kosketusnäyttöä. Personal Edition on ilmainen, mutta saatavilla olevan datan ja asetusten osalta rajoittunut. Personal+ Edition tarjoaa € 20 hintaan joustavammat vaihtoehdot CRM:n tietojen hyödyntämiseen. Abile DynaMitt keskustelee CRM:n kanssa käyttäjän tietokoneelle asennettavan DynaSync-sovelluksen ja Outlook-tunnistetietojen avulla, synkronoiden CRM:n tietoja Symbian-laitteen paikalliseen tietokantaan, joten periaatteessa käyttöönotto onnistuu ilman IT-osaston tukea tai CRM-palvelimeen koskemista. Tuettuja versioita ovat Dynamics CRM 4.0 ja CRM 2011, sekä on premises- että hosted-ympäristössä.

Entä jos käytössä onkin CRM Online, tai jokin muu kuin Symbian-puhelin? Useimmille älypuhelinalustoille löytyy kyllä nykyään CRM-mobiilisovelluksia, joista osa on suoraan sovelluskaupoista käyttäjän ladattavissa. Hyvä tapa lähestyä Dynamics CRM:n puhelinkäyttöä yrityksenlaajuisesti on kuitenkin aluksi tutustua Microsoftin tarjoamaan CRM Mobile Express -versioon, joka on ilmaiseksi käytettävissä kaikissa Dynamics CRM -ympäristöissä, mukautettavissa olevan selainkäyttöliittymän kautta. Mikäli haluat lisätietoja tarjolla olevista vaihtoehdoista CRM:n käyttöön matkapuhelimellasi, ota yhteyttä tämän lomakkeen kautta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: